4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

BBP'den MHP'ye kaset eleştirisi

BBP'DEN MHP'YE KASET ELEŞTİRİSİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) mensup iki milletvekili adayının kasetlerinin ülkücü camiayı rencide ettiğini belirterek, "Devlet Bahçeli ve etrafındaki kadro bu kasetlerden sonra istifa etmeliydi" dedi.

Partisinin Ordu İl Binasında düzenlediği ve BBP Ordu Milletvekili Adayları Perihan Ersoy ile Celal Sayan'ın da bulunduğu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Metin Gündoğdu, MHP'de ortaya çıkan kaset skandalını ibretle izlediklerini ancak buna rağmen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Ülkücülerin adresi MHP'dir" sözüne anlam veremediklerini söyledi. Gündoğdu, "Milli ve manevi değerlere önem veren ülkücülüğün adresi olduğunu söyleyen partinin üst yönetiminde bulunanların ilk kaseti çıktığında

ülkücü camia üzülse bile sesini çıkarmadı. Ancak ikinci kaset çıkınca artık konuşma zamanı geldi. Çünkü bu kasetler ülkücü camiayı çok rencide etmiştir. Buna rağmen Devlet Bahçeli ve ekibi hiçbir şey yokmuş gibi ve ülkücü camiayla alay edercesine 'Bu kasetleri çıkartanları bulun' talimatını vermiştir. Oysa, 1995 yılından sonra MHP'nin ülkücü duruşunu bozan Devlet Bahçeli ve kadrosu ülkücü camiadan özür dileyip istifa etmeli ve kenara çekilmeliydi" dedi.

Bu kasetlerin saf ve temiz ülkücü camianın midesini bulandırdığını vurgulayan Gündoğdu, "İşte bu sebeple ülkücü camiaya çağrıda bulunuyoruz. Onları 19 yıllık şerefli bir mazisi olan ve üzerinde en küçük bir lekesi bulunmayan BBP'ye çağırıyorum. Bu seçimlerde BBP'ye destekv ermeye çağırıyorum. MHP'nin Meclis'te olması bu millete bir şey kazandırmaz ama BBP'nin Meclis'te olması bu milletin makus talihinin değişmesi demektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2011 Pazartesi 16:53:01
Güncelleme :9 Mayıs 2011 Pazartesi 17:07:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Güna DEDEK IP: 95.13.65.xxx Tarih : 9.05.2011 22:40:36

 BBP'li olarak diyorum ki; Muhsin YAZICIOĞLU gibi Yiğit,Şerefli,Haysiyetli ve ayrıca Ülkücülerin başını yere eğdirmeyen bir Deha'nın  koltuğuna oturan, Genel Başkan dediğiniz Sy.TOPÇU mu adres olacak?  Biz Ülkücüler,kimin ne çapta olduğunu ve  değerlendirmesini de çok iyi yaparız. Şükrolsun Allah bize o feraseti nasip etmiş.