5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Belediye'den çocuklar için kampanya

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, çocukların yaşadıkları şehri daha iyi tanımaları amacıyla 8-14 yaş grubuna yönelik bir kampanya başlattıklarını söyledi.


Belediye Başkanı Seyit Torun, yaptığı açıklamada, ilde yaşayan çocukların yaşadıkları yöreyi daha iyi tanımalarını sağlamak, ileri tarihlerde Ordu'ya gelecek misafir çocuk gruplarına rehberlik yapabilecek beceriyi kazandırmak amacıyla 'Yaşadığımız Kenti Tanıyalım' konulu bir kampanya başlattıklarını ifade etti. 8-14 yaş grubuna yönelik olarak düzenlenecek kampanya için kayıtların başladığını bildiren Başkan Torun, söz konusu kampanyaya her aileden bir çocuğun katılabileceğini, katılacak çocukların sağlıklarının elverişli ve otobüs yolculuğu yapabilecek durumda olması, velilerden izin belgesi alınması ve başvuru formlarının eksiksiz doldurulması gerektiğini kaydetti.

Başkan Torun, 40-45 kişilik gruplardan oluşturulacak kampanyanın her ay tekrar edileceğini vurguladı. Başkan Torun, kampanya kapsamında Paşaoğlu Müzesi, Taşbaşı Kilisesi, Düz Mahalle, Tarihi Evler, Eskipazar tarihi hamamlar, tarihi şadırvan, Kurul Kalesi, Perşembe Hoynat Kalesi, Kışlaönü Balıkçı Barınağı, Çeşmeönü, Çaka Kumsalı, Yason Burnu, Bolaman Kalesi, Gaga Gölü, Boztepe ve Karaoluk Şelalesi gibi yerlerin gezileceğini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 23:28:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?