3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Beton tesisi ruhsatlı çıktı

BETON TESİSİ RUHSATLI ÇIKTI

Ordu'nun Perşembe ilçesine bağlı Efirli köyü sınırlarında ırmak kenarında faaliyet gösteren ve Ordu Jandarma Komutanlığı Çevre Timi tarafından yapılan denetimde ruhsatsız olduğu belirtilen Penta Beton A.Ş.'nin ruhsatlı olduğu açıklandı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Penta Beton A.Ş.firması ortaklarından Turgay Kılıç, tesisin tüm hukuki evraklarının tamam olduğunu söyledi. Kuruluşlarını tamamladıktan sonra tüm hukuki evrakların tamamlanma sürecine girdiğini belirten Kılıç, "ÇED belgesi, sanayi sicil belgesi, yetki belgesinin alınmasından sonra son 6 ayda ruhsat için gerekli tüm işlemleri yerine getirdik ve 2 Mart 2010 tarihi itibariyle işletme ruhsatını da alarak hukuki tüm evraklarımızı tamamlamış bulunmaktayız" dedi.

Tesisin çevre konusunda hiç bir olumsuz durumu bulunmadığı gibi, sanayi bölgesinden ziyade adeta piknik alanına dönüştürecek nitelikte çalışma yaptıklarını kaydeden Kılıç, "Kullandığımız suyu dahi dönüşümlü hale getirerek örnek bir davranış sergilediğimiz gibi, burada kullandığımız çakıl, kum vs. gibi malzemelerin tamamını ırmaktan değil, kırma taşlardan yapılmış malzemelerden kullanıyoruz. Biz burada örnek bir şirket işletiyoruz. Tesisimizde 30 kişi istihdam edilmekte, her türlü çağdaş çalışma şartları mevcuttur" diye konuştu.

BETON TESİSİ RUHSATLI ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 15:53:04
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 15:57:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?