3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Bunlar da fanatik yorgan!

FANATİK YORGANLARI

Ordu'da futbol takımlarının formalarını el emeği ile yorganlara işleyen Yüksel Gümüş'ün 'fanatik yorganları' büyük ilgi görüyor.

Geçen yıl Perşembe ilçesinde İş Kurumu ile Halk Eğitim Merkezi'nde kurs verirken bir anda futbol takımı formalarını yorganlara işleme duygusuyla kolları sıvayan Yüksel Gümüş'ün 'fanatik yorganları' kısa zamanda ilgiyle karşılandı. Kurduğu atölyede el emeği göz nuru 'fanatik yorgan' işleyen Yüksel Gümüş'ün yorganların patentini almak için Patent Enstitüsü'ne yaptığı başvuru da işleme konuldu. Yorganları daha çok fanatiklerin aldığını veya sipariş ettiğini dile getiren Gümüş, "Henüz seri imalata geçmedim.

Bunlar şimdilik ön çalışma niteliğini taşıyor. Satış amaçlı yapmıyorum. Ancak en çok taraftarlardan talep alıyorum. Hemen her takımın formasını yorganlara makine olmaksızın, tamamen el ürünü ile işleyebiliyorum" dedi.

Geçen yıl Sivasspor'un başarısından dolayı ilk önce Sivasspor formalı yorgan yaptığını, ardından Orduspor başta olmak üzere diğer takımların formalarını yorganlara işlediğini dile getiren Yüksel Gümüş, Galatasaray'ın formasını ise 'mor' renkten tasvir ettiğini, ayrıca kendisinin Beşiktaş taraftarı olduğunu ancak Ordulu olmasından dolayı Orduspor'a sempati beslediğini dile getirdi. Yüksel Gümüş, "Yıldırım Demirören'in bu çalışmamız ile ilgilenmesini istiyorum. Sadece destek olsun yeter" diye konuştu.

FANATİK YORGANLARI
FANATİK YORGANLARI
FANATİK YORGANLARI
FANATİK YORGANLARI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 12:49:00
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 14:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yaşayan Ölü IP: 78.187.35.xxx Tarih : 1.04.2010 11:58:24

Vallaha helal olsun adama süper olmuş :))))