4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Çalışmalara sıkı takip

BAŞKAN ANLAYAN'DAN ASFALT ÇALIŞMALARINA SIKI TAKİP

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Evkaf Mahallesi'nde devam eden asfalt yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Anlayan'a, Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe ve teknik personeller de eşlik etti. Geçen yıl Evkaf Mahallesi'nde başlayan ve bu yıl da devam eden çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Evkaf Mahallemizde asfaltlanmayan cadde ve sokaklarımız bitene kadar buradayız. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi yazın tozdan, kışın çamurdan onları kurtaracağız” dedi.

Hava muhalefeti olmadığı sürece asfaltlama çalışmalarının bu bölgede devam edeceğini belirten Başkan Hüseyin Anlayan, “Gerekirse aydınlatma yaparak gecede çalışacağız. Amacımız kısa sürede Evkaf Mahallemizi bitirip, diğer bölgelere geçmek. Geçen yıl Stadyum yanı ve ara sokakları bitirmiştik, şimdi ekiplerimiz Endüstri Meslek Lisesi karşısındaki ara yolları asfaltlıyor. Ayrıca bu yılki programımızda olmayan ve yoğun olarak şikayet aldığımız Büyükata İlköğretim Okulumuzu da bu yılki programımıza dahil ettik, şimdi okullar tatil oldu. Eylül ayında çocuklar okula geldiklerinde büyük bir sürprizle karşılaşacaklar. İnşallah eylül ayına kadar bu yolu da bitireceğiz” diye konuştu.

Bir süre mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Anlayan, “Onların memnuniyeti bizleri de çok mutlu ediyor. Yapılan ve yapılacak yollarımız şimdiden bölgemize hayırlı olsun. durmak yok, asfaltlı yollara devam” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ANLAYAN'DAN ASFALT ÇALIŞMALARINA SIKI TAKİP
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2011 Salı 11:28:03
Güncelleme :21 Haziran 2011 Salı 14:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?