5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Çatalpınar'da pat kazası 1 ölü

Ordu'nun Çatalpınar İlçesi'nde, pat pat diye tabir edilen tarım aracından düşen bir çocuk hayatını kaybetti. 

İlçenin Güney Mahallesi'nde meydana gelen kazada, akrabalarıyla birlikte pat pat üzerinde giden 11 yaşındaki Okan Şen, pat patın ön tekerleğinin yanında bulunan milinin çıkması sonucu devrildi. Pat patın devrilmesi sonucu beyin kanamsı geçiren Okan Şen, hemen Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Okan Şen, şuuru kapalı olarak geldiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şen ailesinde ikiz kardeşlerden biri olan Okan Şen'in, kazada ölmesi başta yakınlarını olmak üzere tüm ilçeyi yasa boğdu. 

Okan Şen'in annesi Fatma Şen'in de yaklaşık bir yıl önce pat pat kazasında yaralandığı ve halen kolundan tedavi gördüğü öğrenildi. 

Okan Şen, Güney Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.
Çatalpınar Belediye Başkanı Muhasin Eriş, "Biz dağlara taşlara yol yapıyoruz. İnsanlar eşekleri bırakıp pat patlarla bahçelerine tarlalarına gidip geliyorlar. Bunun önüne nasıl geçeriz bilemeyiz. İlçemizde özellikle de köylerde her evde bir pat pat var. Böyle giderse daha çok canlar gider" dedi.
.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2006 Pazartesi 15:50:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?