3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Çevre TIR'ı Ordu'da

ÇEVRE TIR'I ORDU'DA

Çevre Orman Bakanlığı'nın çalışmaları hakkında bilgi vermek ve çevre bilinci ile çevreye olan ilginin artırılması amacıyla yola çıkan 'Çevre TIR'ı Ordu'ya geldi.

Sabah ilk olarak Çevre ve Orman İl Müdürü Selahattin Aydın başkanlığındaki Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürü Coşkun Alp, Meteoroloji Müdürü Şükrü Koç'un da bulunduğu heyet Ordu Vali Vekili Ömer Adar'ı ziyaret etti. Çevre TIR'ının çalışmaları hakkında bilgiler veren Selahattin Aydın, hedef kitlenin çocuk ve öğrenciler olduğunu belirterek, amaçlarının çevre bilinci, küresel ısınma, orman sevgisi ve ağaç dikme konusunda öğrencilerin bilinçlendirilmesi olduğunu belirtti. Aydın, ziyaret sırasında Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun konu ile ilgili mektubunu da Vali Düzgün'e takdim etti.

Çevre TIR'ı öğleden sonra öğrencilerin ziyaretine açıldı. Öğrenciler, TIR üzerinde bulunan sahnede Sincan Tiyatro Grubu'nun sahnelediği oyunu izlediler. Oyunda çevre, orman, ağaç sevgisini ön planda tutan diyaloglar dikkat çekti.

Çevre TIR'ı, 25 Mayıs 2010'da ise okullar bölgesi olduğu için Ordu Lisesi önündeki alanda park ederek orta ve lise dengi okullara oyun sahneleyecek.

ÇEVRE TIR'I ORDU'DA
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 15:21:04
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 15:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?