3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Doğulu işçilere Güler'den ziyaret

ESKİ BAKAN M. HİLMİ GÜLER DOĞULU İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden bölgeye fındık işçiliği yapmak amacıyla gelen vatandaşların Uzunisa köyündeki barınma alanını ziyaret etti.

Beraberinde Ordu İl Genel Meclis Üyesi İsmet Yücesoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Uğur Gümüş ile birlikte Doğulu işçilerin barınma alanına gelen M. Hilmi Güler, burada kalan vatandaşlarla bir araya geldi. Yemek yapan, yufka açan kadınlarla sohbet eden Güler, işçi temsilcilerinden ortamı nasıl bulduklarını sordu. İşçi temsilcileri, geçmiş yıllarda dere kenarlarında ilkel şartlarda barınırken, bu yıl banyo, tuvalet, yemek pişirme yerleri ve çadır alanlarıyla çok güzel bir ortam bulduklarını belirterek, "Allah devletimizden razı olsun. Her şeyimiz vardır, hiçbir sıkıntımız yoktur" şeklindeki ifadeleri üzerine Güler, "Tüm bu çalışmalar sayın Başbakanımızın talimatı, İçişleri Bakanlığımızın uygulaması, valiliğimizin çalışması ile oldu. Ben de bir milletvekili olarak sizin durumunuzu görmeye geldim" dedi.

"HERKESİN EKMEĞİNDE HERKESİN EMEĞİ VAR"

İşçilerle sohbet eden Eski Bakan Güler, "Bizim tek amacımız vardır, o da birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Birlik ve beraberlik içinde olursak güçlük ve engelleri o kadar kolay aşarız. Hepimiz bu ülkenin vatandaşlarıyız ve bu ülkenin nimetlerini paylaşıyoruz. Bakın Ordulu arıcılar Doğu ve Güneydoğu'ya gezgin arıcılık yaparak o bölgenin çiçeklerinde bal özü topluyor. Siz buraya geliyor fındık topluyorsunuz. Herkesin ekmeğinde diğer herkesin emeği var. Bu birlik ve beraberliğimiz sürekli olacaktır" diye konuştu.

Barınma alanında bulunan ve "Diyarbakırlı, Vanlı, Erzurumlu, Trabzonlu, İstanbullu ve Trakyalı Hep Aynı Cevherlerin Damarlarıdır" sözüne dikkat çeken M. Hilmi Güler, "Bakın ne kadar güzel bir söz. Hiçbirimizin birbirimizden ayrı bir yeri yok" ifadelerini kullandı. Güler, daha sonra işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

ESKİ BAKAN M. HİLMİ GÜLER DOĞULU İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ
ESKİ BAKAN M. HİLMİ GÜLER DOĞULU İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ
ESKİ BAKAN M. HİLMİ GÜLER DOĞULU İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 13:43:00
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 13:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan şimşek IP: 78.181.40.xxx Tarih : 17.08.2010 09:41:56

ORDU'YA YAKIŞAN BUDUR.ÇOK GÜZEL BİR UYGULAMA. BİR ORDU'LU OLARAK GURUR DUYDUM DOĞRUSU.