3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

DSP'den olumlu davranış

DSP, BAŞKANIN CHP OTOBÜSÜNE ÇIKMASINI 'NORMAL' KARŞILADI

Demokratik Sol Parti (DSP), CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ordu mitinginde otobüsün üzerine çıkarak Kılıçdaroğlu ile elele tutuşup kalabalıkları selamlayan DSP'li Belediye Başkanı Seyit Torun'un bu hareketini 'normal' karşıladı.

DSP Ordu İl Başkanı Turgay Altunışık, bir süredir CHP'ye geçeceği tartışması yapılan ve Kemal Kılıçdaroğlu ile gerek Trabzon mitinginin ardından, gerekse Ordu mitingi öncesinde özel görüştüğü iddia edilen Seyit Torun'un 'herkesin belediye başkanı olduğunu' söyledi. Altunışık, "Bizim belediye başkanı sadece DSP'nin değil, herkesin belediye başkanı. İnsanların öyle algıladığı bir durum olabilir ama başkanın orada yaptığı misafirperverliktir. Bütün herkesin belediye başkanı olduğu için bu tür şeyler

olabilir, normal karşılıyorum. Nihayetinde ev sahibi. Ordu sınırlarında olan bir miting" dedi.

Torun'un DSP'ye geldiğinden beri CHP'ye geçeceği tartışmalarının yapıldığını hatırlatan Altunışık, "Bu durumda üzerimize düşeni yaparız. Bu tür şeyleri başkanın kendisiyle de paylaşmanız daha doğru olur. Ben de yakın zamanda görüşeceğim kendisiyle" diye konuştu.

DSP, BAŞKANIN CHP OTOBÜSÜNE ÇIKMASINI 'NORMAL' KARŞILADI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2010 Salı 15:02:04
Güncelleme :27 Temmuz 2010 Salı 18:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?