3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Duman hastanelik etti

Ordu'da kalorifer tesisatı çalışmaları sırasından duvardaki boşluktan bir alt kata düşen kıvılcımların çıkardığı yangında dumandan zehirlenen kadın hastanelik oldu.

Olay, Selimiye Mahallesi İnayet Sıtkı Caddesi'nde bir apartmanın 2. katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 5. katlı bir apartmanın 3. katında kalorifer tesisatı için çalışma yapılmaya başlandı. Tesisat ustalarının kalorifer borularını kestiği sırada çıkan kıvılcımlar duvardaki boşluktan alt kattaki yatakların üzerine düştü. Kısa süre sonra bu kıvılcımlar sebebiyle yatakta yangın başladı.

Bu sırada başı ağrıdığı için evde uzanan Hayriye Güngör (48), yangının farkına varamadı. 2. kattan çıkan dumanları fark eden yan apartmandaki komşular durumu itfaiye ekiplerine haber vererek Hayriye Güngör'ü uyandırmaya çalıştı. Dumandan etkilenen kadın, evden komşularının yardımıyla çıkartılırken, yanan yatak pencereden aşağıya atıldı.

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Dumandan etkilenen Hayriye Güngör için 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Battaniye içinde aşağıya indirilen Güngör'ün ambulansa bindirildiği sırada yakınları sağlık ekiplerinin geç geldiğini iddia ederek tepki gösterdiler.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2010 Cuma 15:57:05
Güncelleme :22 Ocak 2010 Cuma 15:59:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?