3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Eczane teknisyenleri sertifikalarını aldı

ECZANE TEKNİSYENLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

Ordu’nun Fatsa ilçesinde eczanelerde teknisyen olarak çalışan 72 personel, 6 ay süren ‘Eczane Teknisyenliği Kursu’nu başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Eczane teknisyenleri sertifika törenine Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, kursu düzenleyen Fatsa Halk Eğitim Merkez Müdürü Mahmut Karabulut katıldı. Programda 72 eczane teknisyenleri adına temsili olarak Eczane Teknisyenleri Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyelerine sertifika verildi. Gecede sertifika dağıtımından önce Fatsa Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Ahmet Bükte, bir selamlama konuşması yaptı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Karabulut ise yaptığı konuşmada, eczane teknisyenleri kursunun 2 aşamalı ve toplam bin 200 saat sürdüğünü belirterek, “Bu kurs 27 Kasım 2009 tarihinde sona erdi. Kursa 84 eczacı teknisyeni katıldı. Bu teknisyenlerden 72'si sertifika almaya hak kazandı. Bu 72 arkadaşımız, ülkemizin sağlık sektörüne belgeli birer eczane teknisyeni olarak katıldılar” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından eczane teknisyenlerine sertifikaları verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 13:25:02
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 21:59:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?