5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

'Efsane kadro' iftarda buluştu

Orduspor'un Türkiye 1. Liginde fırtına gibi estiği yılların kulüp başkanı Ergin Karlıbel, Ordulular'a o unutulmaz günleri yaşatan futbolcuları bir araya getirerek iftar yemeği verdi. 

Orduspor'da Ergin Karlıbel'in 1976-80 yılları arasında kulüp başkanlığı yaptığı dönemde 2. Lig'de şampiyon olarak 1. Lig'e çıkma başarısını gösteren, ardından 1. Lig'de başarılı sezonlar geçiren ve üç büyüklere kök söktüren, UEFA kupasına katılma başarısını gösteren, o dönemdeki adıyla Federasyon Kupası'nda Beşiktaş'la final oynayan 'efsane kadro' iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Atlıhan Otel'de gerçekleştirilen iftar yemeğine 'efsane kadro'nun teknik direktörü Necip Cemal Gökalp, futbolcular Aydın Yıldırım, Yener Çelik, Güven Türközer, Adem Aksoy, Turgay Güney (Çakal Turgay), Erol Aydoğdu (Pele Erol), Üstün Türközer, Arif Güney, Salih Aydoğan, Şükrü Bekiroğlu, Turgut Özel, Uğur Şerement, Muzaffer Demir, Ergin Döner, Erdoğan Alan, Uğur Vardal, Hikmet Bacınoğlu ve Osman Çol, kulüp müdürü Muzaffer Yüce, masör ve malzemecileri katıldı. İftar yemeğine katılarak birbirlerini yıllar sonrada olsa görüp hasret gideren efsane futbolcular, eski Başkan Karlıbel'e bu inceliğinden dolayı teşekkür ettiler. 

O dönemde forma giyip de rahatsızlıkları veya mazeretleri sebebiyle yemeğe katılamayanları aralarında görmüş gibi kabul ettiklerini belirten eski Kulüp Başkanı Ergin Karlıbel, "O dönemde Ordululara, Orduspor'un bir marka olduğunu göstermiştik. Dilerim ki, tamamı Ordulu isimlerden oluşan futbol takımımızın o dönemde gösterdiği başarılardan daha güzel günleri de yaşarız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 13:13:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
faruk yavuz IP: 194.27.72.xxx Tarih : 17.10.2006 10:18:56
işte ordusporun şu anda ihtiyaç duyduğu şey bu ruhtur inşallah akıllarını başlarına alıp da bizi bir kez gururlandırırlar