3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Emektar öğretmenlere jest

EMEKTAR ÖĞRETMENLERE 'ONUR KARTI' JESTİ

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meslek yaşamında 35 yılı doldurmuş ve halen mesleğine devam eden 10 eğitimciye 'Onur Kartı' verildi.

Meslek yaşamları boyunca Fatsa'da veya çeşitli il ve ilçelerde 35 yılını doldurmuş olan Mahmut Karabulut, Hasan Bayar, Mustafa Uygun, Muammer Güngör, Mehmet Eni, Sevgican Özel, Mehmet Güvenin, Hasan Bayar, İhsan Ergen ve Ahmet Özcan için Öğretmenevi'nde yapılan Onur Kartı teslim törenine Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çaya ve öğretmenler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çaya, Onur Kartı ile ilgili bilgi vererek, "Hizmette 35 yılını aşmış olan öğretmenlere onur kartı veriliyor. Bu kart müsteşar veya Milli Eğitim Bakanı hangi hakka sahipse 35 yılını doldurmuş eğitimcilerimiz de bu haktan faydalanıyor. Öğretmenevlerinden ve sosyal hizmetlerden her türlü hizmeti alabiliyorlar. Biz öğretmenlerimizi onurlandırmak amacıyla bu programı düzenledik" dedi.

Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer ise, "35 yıl ve daha fazla görev yapmış öğretmenlerimizi tebrik ediyorum, kutluyorum. Dile kolay 35 yıl az bir zaman değil. Zaten öğretmenlik mesleği çok değerli bir meslek. Öğretmenlerimiz gelecek nesilleri yetiştiriyor, emekleri inkar edilemez. Biz öğretmenlerimizin hizmetlerini hiçbir zaman unutmayacağız" diye konuştu.

Eğitimcilere Onur Kartı'nın teslim edilmesinin ardından Öğretmenevi Müdürü İhsan Ergen de bir jest yaparak öğretmenlere yaş pasta kestirdi ve ikram etti.

EMEKTAR ÖĞRETMENLERE 'ONUR KARTI' JESTİ
EMEKTAR ÖĞRETMENLERE 'ONUR KARTI' JESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 16:59:02
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 23:13:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?