4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Emlakçılar belgelendi

EMLAKÇILAR BELGELENDİ

Fatsa Emlakçılar Derneği’nce bir ay önce açılan Emlakçılık Danışmanlığı Kursu'nu başarıyla tamamlayan 85 kursiyere belgeleri törenle verildi.

Belge töreninin açılış konuşmasını yapan Fatsa İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Karabulut, kursun 100 saat sürdüğünü söyledi. Karabulut, “Kursun amacı, emlak sektöründe ticaret yapan kişilerin yatırım ve pazarlama işleri ile teorik bilgi edinmelerini ve emlak pazarlama tekniklerini öğrenmelerini, iletişim psikolojisini ve beden dilini kullanmalarını, sektörde diğer kurumlarla işbirliği yapmalarını sağlamaktır” dedi.

Daha sonra konuşan Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş ise Emlakçılık Danışmanlığı Kursu'na katılan tüm kursiyerlere teşekkür etti.

Belge töreninde son konuşmayı Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer yaptı. Yurdaer, “Bu kursa iştirak eden tüm kursiyerleri kutluyorum ve meslek yaşantılarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri verildi. Ayrıca kursun açılmasında katkıları olan protokol mensuplarına plaket verildi.

EMLAKÇILAR BELGELENDİ
EMLAKÇILAR BELGELENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2011 Cumartesi 15:10:03
Güncelleme :30 Nisan 2011 Cumartesi 18:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?