3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Evlattan anneye 'ilan-ı aşk'

ANNEYE İLAN-I AŞK

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 14 yaşındaki Egemen Yılmaz'ın, bir beyaz eşya firmasının "İlan Et Aşkını" kampanyasına katılarak yaptığı çalışma birinci seçilerek ilçedeki bir billboarda asıldı.

İlköğretim 8. sınıf öğrencisi Arif Egemen Yılmaz, annesine olan sevgisini göstermek için böyle bir çalışma yaptığını belirtti. Yılmaz, "İnternette bir kampanya gördüm. Kampanyada 'İlan Et Aşkını' diye yazıyordu. Ben de web sitesine girip çalışmayı yaparak başvurumu yaptım. Yaptığım çalışma en yüksek puan almış ve birinci seçilmiş. Firma, çalışmamı Ata Caddesi'ndeki billboarda asmış. Annemiz bizi büyüttü, hiçbir karşılık beklemeden bakıyor. O yüzden duygularımı böyle sözlerle ifade ettim" dedi. Yaptığı

çalışmayı göstermek için market bahanesiyle annesini billboardun olduğu yere götürdüğünü ifade eden Arif Egemen Yılmaz, "Aynı yerde kooperatif evlerinin de reklamları asılıydı. Annem, binaların tabelasına baktı, yazıyı daha sonra fark etti ama kendi ismini görmedi. Ben kendi ismini gösterince önce çok şaşırdı, sonra çok mutlu oldu ve beni öptü" diye konuştu.

Bir sigorta firmasında çalışan anne Saliha Dilara Yılmaz ise oğlunun böyle bir çalışma yapmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Oğlum beni markete götürme bahanesi ile billboardun yanına götürdü. İlan-ı aşkı görünce 'ne güzel sözler' diye söyledim, sonra benim adımı görünce sinirlendim. Oğlum kendi ismini gösterince kendime geldim ve çok mutlu oldum" şeklinde konuştu.

ANNEYE İLAN-I AŞK
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 11:24:05
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 11:34:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?