5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

F.Bahçe Fatsa'da şampiyon

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde Fatsa Lisesi tarafından düzenlenen Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Fenerbahçe formalı 10 Sosyal B sınıfı oldu. 

38 sınıfın katılımı ile gerçekleştirilen ve 396 sporcunun yer aldığı turnuvada 92 müsabaka yapıldı. Okul Müdürü Ömer Yahşi, turnuvanın centilmenlik çerçevesi içinde geçtiğini belirterek, "Turnuvada emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenleri Cahit Ata, Ahmet Yıldırır ve Kamil Yılmaz'a teşekkür ederim. Şampiyon olan ve dereceye giren sınıflarımızı kutluyorum" dedi. Turnuvada, Fenerbahçe formalı 10 Sosyal B sınıfı şampiyon olurken, 10 Spor C sınıfı ikinci, 10 Spor B sınıfı ise 3. oldu. Bu arada, turnuvada dereceye giren sınıflara birer çeyrek altın ve kupa verildi. 

Öte yandan, turnuvada şampiyon olan 10 Sosyal B Sınıfı'nın kupasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Atilla Yiğit verirken, şampiyonluk sevincini doyasıya yaşayan öğrenciler, "Bizler, Fenerbahçe'nin formasını giyen ekip olarak şampiyonluğu kazanmaktan çok mutluyuz. Turkcell Süper Ligi'nde Fenerbahçe şampiyonluğu son anda kaybetti ama biz, Fatsa'da şampiyonluğu kazandık" dedi.
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 01:54:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yuksel yazılı IP: 85.107.34.xxx Tarih : 14.06.2006 19:21:42
fatsalı feneri kutlarım bir fener bahçeli vede fatsalı olarak genç fbahçelileri tebrik ederim