3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

FAÖL'de mezuniyet coşkusu

FAÖL'DE MEZUNİYET COŞKUSU

Fatsa Anadolu Öğretmen Lisesi'nden mezun olan 95 öğrenci, 2.si düzenlenen mezuniyet şöleninde belgelerini kep giyerek aldı.

Fatsa Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Hasan Bölük mezuniyet şöleninin açılışında yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencilerin 4 yılını çok çabuk bitirdiklerini belirtti. Bölük, "Öğrencilerimiz 4 yılda hemfikir olarak hem fizik olarak büyüdüler ve şimdi buradan mezun oluyorlar. Öğrencilerimizin mezuniyetinde emeği geçen öğretmenlerimizi ve velilerini kutluyorum. Öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmaları en büyük dileğimiz" dedi.

Fatsa Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Hasan Bölük'ün konuşmasının ardından yıl içerisinde ilk 3 dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi. Okul Birincisi Mukaddes Kurt isimli öğrenci olurken Mukaddes Kurt'un plaketini Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer takdim etti. Daha sonra yine okul birincisi Mukaddes Kurt tarafından yaş kütüğüne ismi çakıldı. Törende flama teslim töreninin ardından tüm öğrencilere diplomaları verildi. Program müzik eğlence programıyla sona erdi.

FAÖL'DE MEZUNİYET COŞKUSU
FAÖL'DE MEZUNİYET COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2010 Pazartesi 11:32:04
Güncelleme :14 Haziran 2010 Pazartesi 11:48:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?