5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Fatsa, yol çalışmasını inceledi

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa-Aybastı Reşadiye yolunda yapılan çalışmaları inceledi.
Ak Parti Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa'ya, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Çatalpınar Belediye Başkanı Muhasin Eriş, AK Parti Kabataş İlçe Başkanı Yakup Yılmaz da eşlik etti. 

Yolda yapılan çalışmayı inceledikten sonra bir açıklama yapan Milletvekili Fatsa, bu yolun yapılmasıyla ilgili çok şeyler söylendiğini belirterek, "Yapılıp yapılmayacağı hakkında tereddütler vardı. 'Yol yapılmayacak' şeklinde siyasi maniplasyonlar vardı. Bu güzergahta yaşayan tüm vatandaşlarımıza bu yolun arkasında olduğumuzu, mutlaka bölgemize kazandırma noktasında teminat vermiştik. Şimdi o sözümüz üzerine bu yolda büyük bir çalışma başlattık. Bu çapta bir çalışma bu yolda hiç yapılmamıştır. Tali bir yoldan geçit verilmek suretiyle yolda 24 saat gece gündüz çalışma devam ediyor. Biz belediye başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla beraber bu yolun arkasındayız" dedi.

"2007'DE ASFALT HALE GELECEK"
Çalışma yapılan yolu 2007 yılında asfalta hazır hale getireceklerini ifade eden Eyüp Fatsa, "Bu yol ticari sirkülasyonu yüksek bir yoldur. Bu yolun arkası Tokat'a, İç Anadolu'ya uzanmaktadır. İç Anadolu'da yaşayan halkımızın sahile inme özlemi olduğu gibi bu güzergahta yaşayan halkımızın da İç Anadolu'ya gitmek gibi bir beklentisi var. Bizden önceki siyasi iktidarlar bu yolda sadece siyaset yaptılar. Bu yolun aslında yüzde 80'lik bölümü bitti. Biz bu yolu asla siyasi malzeme olarak düşünmedik. İnsanlarımızın ihtiyaç duyduğu bir büyük hizmet olarak düşündük. Vatandaşımız artık bu yolun yapılacağına inanmış durumda. Bu yolda çalışma yapılmadığını söylemek, 24 saat çalışma yapılan yolda 5 kilometrede iş makinelerinin olduğu bir yolda hizmet yapılmadığını söyleyen insanların aklından zoru olması lazım" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 11:39:38
Güncelleme :16 Ekim 2006 Pazartesi 11:49:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MURAFET ÖZDEMIR : DESIAD BASKANI YAVUZ SULTAN SELIMHANGÜRES AGASIdD IP: 84.56.214.xxx Tarih : 21.10.2006 00:16:57
SAYIN TOKAT MILLET VEKILIMIZ EYÜP FATSAYA BU CALISMASINDAN DOLAYI COK TESEKKÜR EDERIM BEN RESADIYENIN DEMIRCILI SELEMEN YAYLASINDANIM SAYGILARIMI SUNUYORUM MURAFET ÖZDEMIR SELEMEN GÜRES AGASI