3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Festival gibi dernek açılışı

FESTİVAL GİBİ DERNEK AÇILIŞI

Ordu’nun Ünye ilçesine bağlı Fatih beldesinde kurulan “Fatih Beldesi Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği”nin açılışı festival havasında yapıldı.

Fatih beldesinde yapılan açılışa Garnizon Komutanı Binbaşı M.Metin Dermut, 22. Elektronik Mevzi Komutanı Binbaşı Arif Yekebaş, Fatih Belediye Başkanı Şevki Ocak, Yeşilkent Belediye Başkanı Kemal Maral, Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yalçın Büyükkarabacak, ÜTSO Başkanı Hasan Şimşek, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celal Acar ve çok sayıda davetli ve belde halkı katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan dernek kurucusu ve belediye başkanı Şevki Ocak, “Önce biz bireyler olarak bir şeyler yapmalıyız ve ardından yapamadığımız şeyleri de devletten istemeliyiz. Devletin nimetlerinden belde olarak fazla yararlanamıyoruz. Ya istemesini bilmiyoruz ya da göz ardı ediliyoruz. İşte bu sorunları ortadan kaldırmak ve en önemlisi ülkenin dört bir yanına dağılmış iş sahibi olmuş bende beldeme hizmet etmek istiyorum diyen vatandaşlarımız bundan böyle Fatih Beldesi Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile irtibata geçerek yardım edebilecek. Belediyenin imkanları belli, biz de daha fazla beldemize sahip çıkmak, burada bulunan gençlerimizin önünü açmak, onlara yol göstermek, gerekirse onları okutmak için dernek olarak seferber olacağız” dedi.

Başkanın konuşmasının ardından sahneye çıkan Sefa Genç söylediği şarkılarla herkesi coştururken, sahneye davet ettiği ustası İlhami Yıldız ise yaptığı espriler ve taklitlerle dinleyenleri kahkahaya boğdu. Dernek açılışında hediye çekilişleri de yapılarak bilet alan izleyicilere bilgisayardan, ütü masasına kadar yüz çeşit ürün dağıtımı yapıldı. Günün son solisti ise Mevsim Aral, idi. Sahne performansıyla beğeni toplayan Mevsim Aral, açılışa gelenlere festival coşkusu yaşattı.

FESTİVAL GİBİ DERNEK AÇILIŞI
FESTİVAL GİBİ DERNEK AÇILIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2010 Pazartesi 14:06:03
Güncelleme :18 Ekim 2010 Pazartesi 18:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?