3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Gelin-damat çöp topladı

GELİN-DAMAT 'DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ'NDE ÇÖP TOPLADI

"5 Haziran Dünya Çevre Günü"nde dünya evine giren gelin-damat, vatandaşların çevre konusunda daha duyarlı olmalarına dikkat çekmek için çöp topladı.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bodrum Muhabiri Osman Uras ile Ordu Olay Gazetesi Yayın Koordinatörü Nuran Çöl, bugün Ünye Halil Efendi Nikah Salonu'nda yapılan nikahla dünya evine girdi. Çiftler nikah salonuna giriş yapmadan önce "5 Haziran Dünya Çevre Günü" nedeniyle ellerine çöp poşeti alarak salon etrafında çöp topladılar. Osman Uras, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj vermek istediklerini belirterek, "Umarım bu mesajı gerekli kişiler alır ve doğamızı temiz tutmak için gerekli çabayı

gösterirler" derken, Nuran Çöl ise, "Ben bugün gelinliğimle beyazlara büründüm. İnşallah doğamız da beyaz gelinliğimin beyaz rengi gibi temiz kalır. Bunu biz başlattık, devam etmesini diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Çiftlerin nikah törenine Vali Orhan Düzgün, Belediye Başkanı Seyit Torun, Ünye Kaymakamı Osman Günaydın, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İHA Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, çiftlerin meslektaşları, dostları ve aile çevresi katıldı.

 

"EVET DEMEZSEM ANNEM AĞZIMA KIRMIZI BİBER SÜRER"

İHA Bodrum Muhabiri Osman Uras ile Ordu Olay Gazetesi Yayın Koordinatörü Nuran Çöl'ün nikahını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu kıyarken, şahitliklerini ise Vali Orhan Düzgün, Belediye Başkanı Seyit Torun, Ünye Kaymakamı Osman Günaydın, İHA Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen yaptı. Çiftlerin nikahını kıyan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Evliler hiç kavga etmiyor, umarım bu çiftlerimiz de hiç kavga etmezler" dedi.

Çiftlerin evlilik cüzdanlarını veren Vali Düzgün ise, "Gelin Nuran Hanım, Ordu ilimizin başarılı gazetecilerinden biriydi. Şimdi eş durumundan Bodrum'a gidecek. Umuyorum yakın zamanda bizim bölgemize geri dönerler" diye konuştu.

Nikahın kıyılması sırasında damat Osman Uras, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nun "Nuran hanımı eş olarak kabul ediyor musunuz?" sorusuna, annesi Latife Uras'ın çantasından çıkarttığı kırmızı pul biberi göstererek, "Annem bana 'eğer nikahta evet demezsen ağzına pul biber sürerim' dedi. Ben de o yüzden 'evet' diyorum" demesi davetlileri kahkahaya boğdu.

GELİN-DAMAT 'DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ'NDE ÇÖP TOPLADI
GELİN-DAMAT 'DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ'NDE ÇÖP TOPLADI
GELİN-DAMAT 'DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ'NDE ÇÖP TOPLADI
GELİN-DAMAT 'DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ'NDE ÇÖP TOPLADI
GELİN-DAMAT 'DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ'NDE ÇÖP TOPLADI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2010 Cumartesi 18:03:02
Güncelleme :6 Haziran 2010 Pazar 00:30:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TUĞRUL İLHAN IP: 78.182.213.xxx Tarih : 6.06.2010 14:23:00

ORDU'LU OLMAK AYRICALIKTIR.    İŞTE KANITI !  MUTLULUKLAR DİLERİZ.