3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Genç kadının feci ölümü!

KESİK OLAN SUYUNUN AÇILMASINA SEVİNEMEDİ

Ordu'da bir süredir kesik olan su borcunu ödedikten sonra evine dönerken yolcu otobüsünün altında kalan genç kadın hayatını kaybetti.

Kaza, Cumhuriyet Mahallesi Ordu-Giresun karayolu üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, İnci Yıldız (24) borçlarından dolayı bir süredir kesik olan sularını açtırmak için belediyeye gitti.

Su borcunu ödedikten sonra dolmuşa binerek evine dönen genç kadın, yolun karşısına geçmek için bir anlık dalgınlıkla yola çıktı. Bu sırada Trabzon istikametine giden Ergin K. (28) yönetimindeki 34 SY 499 plakalı yolcu otobüsü, aniden önüne çıkan genç kadına çarparak metrelerce sürükledi.

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan genç kadın için 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği İnci Yıldız'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Kaza sırasında evde bulunan İnci Yıldız'ın eşi Temel Yıldız (28), dışarı çıkarak olay yerine doğru koşmaya başladı. Yerde hareketsiz yatanın eşi olduğunu gören Temel Yıldız gözyaşlarına boğuldu. Çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışan Yıldız, baygınlık geçirdi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği genç adam uzun süre gözyaşı döktü.

Kaza sonrası Ordu-Giresun karayolunda ulaşım bir süre tali yoldan sağlandı. Otobüs şoförü polis ekipleri tarafından karakola götürülürken, otobüste bulunan yolcular başka bir otobüse bindirilerek yoluna devam etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KESİK OLAN SUYUNUN AÇILMASINA SEVİNEMEDİ
KESİK OLAN SUYUNUN AÇILMASINA SEVİNEMEDİ
KESİK OLAN SUYUNUN AÇILMASINA SEVİNEMEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 11:21:04
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 11:48:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?