4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Genç pilot toprağa verildi

GENÇ PİLOT TOPRAĞA VERİLDİ

Eskişehir'de Türk Hava Kurumu'nun (THK) Eğitim Merkezi'nde eğitim uçuşu sırasında içinde bulunduğu planörün piste sert iniş yaparak takla atması sonucu hayatını kaybeden eğitmen pilot Semih Uzunlar, Ordu'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazesi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi adli morgundan alınarak memleketi Ordu'ya getirilen Semih Uzunlar'ın naaşı ardından Yukarıtepe köyü Merkez Camii'ne getirildi. Ordu Vali Yardımcısı Mustafa İmamoğlu ile Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Osman Yıldırım'ın da katıldığı cenaze törenine çok sayıda vatandaş iştirak etti. Semih Uzunlar'ın emekli albay olan babası İlhan Uzunlar, oğlunun eğitimci olduğunu belirterek, "Eğer yaşasaydı bugün eğitmen olarak resmen işe başlayacaktı" dedi.

THK Genel Başkanı Osman Yıldırım da, üzüntülerinin çok büyük olduğunu ifade ederek, "Allah'tan geldi Allah'a gitti diyoruz. Acımız çok fazla. O çok iyi bir pilottu. O dünya güzeli bir delikanlıydı. Planör kazasının araştırması devam ediyor" diye konuştu.

Uzunlar'ın cenazesi Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

GENÇ PİLOT TOPRAĞA VERİLDİ
GENÇ PİLOT TOPRAĞA VERİLDİ
GENÇ PİLOT TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2011 Cuma 16:11:03
Güncelleme :2 Temmuz 2011 Cumartesi 19:12:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?