3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Güler'den muhtarlara jest!

HİLMİ GÜLER'DEN MUHTARLARA JEST

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler'den muhtarlara jest. Güler, daire müdürleri ile muhtarları bir araya getirerek sorunların çözümlenmesi için gerekli ortamı sağladı.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler, mahalle ve köy muhtarlarının sorunlarını yerinde dinlemek, sorunları bilmek ve çözüm çarelerini bulmak amacıyla Ordu Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Güler, ziyaret sırasında yanına İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Namık Uzunlar, Devlet Su İşleri Müdürü (DSİ) Coşkun Alp, Tarım İl Müdürü Sadi Sadıkoğlu, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Yaşar, Çevre Orman İl Müdürü Selahattin Aydın, Sağlık İl Müdürü Dr. Yılmaz Dündar ve TEDAŞ İl Müdürü Halil Mermer'i de alarak gitti.

"SİZ İLETİN BİZ HALLEDELİM"

Kapıda Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz tarafından karşılanan M. Hilmi Güler, toplantı öncesi muhtarlara yönelik kısa bir konuşma yaptı. Muhtarların gerek mahalle gerekse kırsal alanın sorunlarının belirlenmesi ve çözüm yolları açısından önemli bir faktör olduğuna dikkat çeken Güler, sorunların süratle belirlenmesi ve çözümüne en uygun şekilde başlanmasını istediklerini dile getirdi. Güler, "Süratli hareket etmek bizim işimizin bir parçası Yalnız sürat ile aceleyi birbirine karıştırmayalım. Acele işe şeytan karışıyor. Sorunlarımızı belirleyip en makul sürede çözüm getirmek istiyoruz. Ordu'yu çok ciddi bir kalkınma hamlesine dahil etmemiz lazım. Bunun için görüş alışverişinde bulunmaya geldim. Aynı zamanda sizin sorunlarınızı dinlemek ve burada beraber geldiğimiz daire müdürlerimizle çözüm yollarını ortaya sermek istiyoruz. Halkımızın istek ve şikayetlerini en yakından siz biliyorsunuz. Siz bize bunları iletecek, biz de gerek yasa gerekse yasal düzenlemeler yaparak sorunları çözeceğiz" dedi.

Güler, konuşmasının ardından toplantıya katılan yaklaşık 100 muhtarın sorunlarını kendilerinden dinledi. Sorunları not alan, bazı soruların daire müdürleri tarafından cevaplandırılmasını isteyen Güler, çözüm noktasında gerekli talimatları verdi.

"HAVAALANI ÇOK AVANTAJ GETİRECEK"

Bu arada havaalanına değinen Eski Bakan Güler, Bakanlığı döneminde gösterdiği gayretler sonucu bu yatırımı gerçekleştirme noktasına getirdiklerine dikkat çekti. Bakanlığı sırasında Ulaştırma Bakanlığı'na vekalet etmesinin avantajını kullandığını ifade eden Güler, "Çok gayret gösterdik. Sağolsun Binali bey de çok olumlu yaklaştı. Havaalanı konusunda her şey olumluya döndü. Biliyorsunuz Ordu dışında Ordu'da yaşan insandan daha fazla Ordulu var. Havaalanı yapılınca İstanbul'dan bir saatte gelecekler. Hafta sonunu burada geçirip Pazartesi sabahı işlerine dönecekler. Ayrıca yurt dışından Ordu'ya çok görmek isteyen var. Bu sadece küçük bir ayrıntı. Daha çok avantajları olacak." diye konuştu.

HİLMİ GÜLER'DEN MUHTARLARA JEST
HİLMİ GÜLER'DEN MUHTARLARA JEST
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 16:18:00
Güncelleme :6 Eylül 2010 Pazartesi 18:34:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?