4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Güler'in Web sitesi yenilendi

AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ GÜLER'İN WEB SİTESİ YENİLENDİ

AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler, seçim bölgesi Ordu'da seçmenlerine yakın olabilmek, hizmetlerini tanıtabilmek amacıyla daha önce yayına başlattığı web sitesini yeniledi.

7 yıllık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde Türkiye'de enerji sektörünü canlandıran AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler, bilişim ile arası iyi olan ender parlamenterlerden biri olma özelliğini sürdürüyor. Vatandaşlarla olan diyalogunu arttırmak için kendisini web 2.0 dünyasına uyarlayan Güler, ünlü sosyal paylaşım sitesi facebook'ta açtığı ve büyük ilgi gördüğü sayfanın ardından web sitesini de yenileyerek yayın hayatına soktu.

'hilmiguler.com.tr' alan adıyla yayın hayatına giren web sitesinde, Güler hayatındaki tüm kesitler bilgi ve fotoğraflarıyla yer alıyor. Bakanlık dönemi çalışmaları, Ordu ili faaliyetleri ve daha birçok konunun detaylı bir şekilde yer aldığı web sitesinde ayrıca vatandaşlar için 'M. Hilmi Güler Sizi Dinliyor' başlıklı bir bölüm açıldı. Bu bölüme giren vatandaşlar tüm istek ve şikayetlerini Güler'e ulaştırırken, ayrıca cevap alabilecekler.

Öte yandan Hilmi Güler'in web sitesinde basın mensuplarının bilgi edinmesi kolaylaştırıldı. Buna göre, siteye mail yoluyla başvuran basın mensubu, istediği fotoğrafın yüksek çözünürlüklü halini isteyebilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2011 Perşembe 13:18:04
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 13:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?