3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Hastalara çiçekli moral

HASTALARA ÇİÇEKLİ MORAL

Medical Park Ordu Hastanesi Baş Hekimi Opr. Dr. Mahmut Bekir Gürcan, "26 Ekim Dünya Hasta Hakları Günü" sebebiyle hastanede yatmakta olan tüm hastaları ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu ve onlara çiçek hediye etti.

Halen Medical Park Hastaneler Grubu'nun Türkiye çapında 14 hastanesinden biri olduklarını belirten Baş Hekim Opr. Dr. Mahmut Bekir Gürcan, ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygun hizmet vermek üzere yola çıktıklarını, Sağlık Bakanlığının sınıflandırma denetimleri sonrasında Karadeniz'de 1.sırada, Türkiye'de 22. sırada yer aldıklarını hatırlattı.

Hastane bünyesinde Kalite ve Hasta İlişkileri Direktörlüğünce Hasta Hakları ve Sorumlulukları Bildirgesi'nin yürürlüğe girdiğini, ardından hasta hakları ve hasta ilişkileri ofisi kurduklarını kaydeden Gürcan, "Hasta Hakları ve Hasta İlişkileri Ofisimiz, sorunların yaşanmaması için önleyici faaliyetlerinde hastaların hakları konusunda bilgilendirilmesi, hastaların tanı ve girişimlerinde tedaviye katılmaları, yüksek riskli girişimlerde onamlarının bilgilendirilerek alınması, din, dil, renk ayrımı olmaksızın eşit, sağlık hizmetinin aynı standartlarda verilmesinin sağlanması ve şikayet yönetiminde en kısa sürede hasta ve yakınlarının sorunlarının çözüm kazanması üzerine odaklanmıştır. Her şeyden önce hastalarımızın sağlıklarına kavuşması bizim için çok önemli. Burada bulunma amacımız budur. Bizler Medical Park Ordu Hastanesi olarak, hastalarımızın ve bütün sağlık çalışanlarının '26 Ekim Dünya Hasta Hakları Günü'nü kutlarız" dedi.

HASTALARA ÇİÇEKLİ MORAL
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 15:42:05
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 16:02:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?