3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Hastane yolunda kaza!

SİLAHLA YARALANAN ŞAHIS HASTANE YOLUNDA KAZA YAPTI

Ordu'da alkol ortamında çıkan tartışmada silahla yaralanan şahıs hastane yolunda kaza yaptı.

İddialara göre, Uzunisa mevkisinde dün gece Coşkun B. (41), Volkan A. (35), V.A. (33) ve A.Y(27) birlikte alkol almaya başladı. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı Coşkun B. ile A.Y. ve A.V. arasında bir tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine A.Y., belindeki silahı çıkartarak aracın içindeki Coşkun B.'ye iki el ateş etti. Bunun üzerinde Coşkun B. çalışır haldeki aracıyla yanındaki iki arkadaşıyla birlikte olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Bir süre sonra karnından vurulduğunu fark eden Coşkun B., aracıyla Ordu Devlet Hastanesi'ne gitmeye çalıştı. Yaralı şahıs Şahincili Mahallesi'nde bulunan Devlet Hastanesi'ne tam giriş yapacağı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek park halinde bir otomobile çarptı.

O sırada işyerini kapatmak üzere bulunan büfeci, olayı hastane polisine haber verdi. Hastane personeli tarafından sedye ile acil servise taşınan Coşkun B.'ye ilk müdahale yapıldı. Aşırı kan kaybeden ve bilinci kapanan yaralı şahıs ameliyata alındı. Hastane önünde gerçekleşen kaza sonrası polis ekipleri, araç içerisinde bulunan Volkan A.'yı ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Araç içerisindeki diğer şahıs yaşanan kargaşadan yararlanarak olay yerinden uzaklaştı. Silahla yaralama olayına karıştıkları iddia edilen A.Y. ve A.V.'nin aranmasına devam ediliyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

SİLAHLA YARALANAN ŞAHIS HASTANE YOLUNDA KAZA YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 12:41:05
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 12:48:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?