3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

“Hava Parası” sahnelendi

“HAVA PARASI” SAHNELENDİ

Fatsa Kıvılcım Tiyatrosu 3.sezonunu “Hava Parası” isimli tiyatro gösterisiyle açtı.

Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salon'da sahnelenen tiyatroyı Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, TDH İlçe Başkanı Ertuğrul Özgen, Halk Eğitim Merkez Müdürü Mahmut Karabulut ve çok sayıda vatandaş izledi. “Hava Parası” isimli tiyatro gösterisinde geçim zorluğu çeken bir ailenin Kayserili bir ağa ile yaşadığı mücadele anlatıldı. Tiyatro gösterisinin davetliler tarafından oldukça beğenildiği gözlendi.

Fatsa Kıvılcım Tiyatrosu Sahibi Zekeriya Eruzun, Fatsa Kıvılcım Tiyatrosu olarak 3. sezonuna girdiklerini belirterek, “Birinci sezonumuzda 'Türkçem Eyvah', ikinci sezonumuzda '9 Canlı' adlı komedi oyunlarımızı oynadık. Bu seferde 'Hava Parası' adlı oyunu oynadık. Umarız davetliler salondan memnun, iyi bir tiyatro izleyerek ayrılmıştır” dedi.

Kıvılcım Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni İbrahim Çapkın isefaaliyetlerinin devam edeceğini ifade ederek, “Tiyatromuz adına gurur duyuyorum. Çalışanlarımızın hepsi yetenekli kişiler. Gösterilen ilgi ve alakadan tiyatromuz adına çok mutlu oldum” diye konuştu.

“HAVA PARASI” SAHNELENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 14:36:00
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 14:56:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?