4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Hazinedar'dan Ünyespor'a yardım

HAZİNEDAR'DAN ÜNYESPOR'A 10 BİN LİRA YARDIM

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) kurucularından olan ve 12 Haziran'daki seçim çalışmalarını bağımsız olarak sürdüren Av. Murat Hazinedar, Ünyespor'a 10 bin lira yardım yaptı.

Av. Murat Hazinedar, Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Ünyespor Kulübünü ziyaret ederek kulüp yönetimi ve futbolcularla bir süre sohbet etti. Ziyaretinden dolayı Hazinedar'a teşekkür eden ve bugüne kadar hiçbir talebimiz olmadığı halde sürekli kendilerini maddi ve manevi olarak desteklediğini belirten Kulüp Başkanı Ömer Zorlu, Hazinedar'ın daha önce TV'den başlattıkları yardım kampanyasına da destek verdiğini hatırlattı.

Kulüp başkanlığı yapan bir babanın evladı olarak, kulüp yönetmenin zorluğunu ve sıkıntılarını çok iyi bildiğini belirten Av. Murat Hazinedar da, "Sportif faaliyetlerin Türkiye için, sporumuz için, memleketimiz için önemli olduğunu biliyorum ve buna yürekten inanıyorum. Bu nedenle biz başta amatör kulüplerimiz olmak üzere destek vermeye çalışıyoruz ve bunu geleneksel hale getirip her yıl imkânlarımız ölçüsünde yapmayı arzu ediyoruz. Ben Ünyespor'a 2. Lig yakışır diyorum. Ünyespor'a gönülden başarılar diliyorum ve her zaman yanında olacağız" dedi.

Av. Murat Hazinedar, 10 bin TL'lik yardım çekini Başkan Ömer Zorlu'ya teslim ederken, kendisine yeşil beyaz renkli porselen futbol topu hediye edildi.

HAZİNEDAR'DAN ÜNYESPOR'A 10 BİN LİRA YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2011 Perşembe 17:43:02
Güncelleme :3 Mart 2011 Perşembe 18:20:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?