3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Hilmi Güler 'şet' kuşandı

HİLMİ GÜLER 'ŞET' KUŞANDI

İstanbul'da Ordulular Birliği Hizmet Vakfı tarafından düzenlenen toplantıda Ordulu 287 üniversite öğrencisine burs dağıtıldı.

Aynı toplantıda eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler de 'şet' kuşandı.

Burs dağıtım törenine onur konuğu ve konuşmacı olarak davet edilen eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler, konuşmasında Ordu iline ilişkin projeler, gelecek vizyonu ve kişisel gelişim konularında sunum yaptı. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki Ordulu iş adamlarını memleketlerine yatırım yapmaya davet eden Güler, önümüzdeki aylarda iş adamları ve üniversite öğrencilerinin katılacakları kişisel gelişim ve yatırım projelerine yönelik toplantı yapma sözü

aldı. Güler, Ordu iline yatırım ve kültür zenginliği kazandırmak istediklerini kaydetti.

Bin kişilik iş adamı ve öğrencinin bulunduğu toplantının sonunda Ahilik Vakfı, M. Hilmi Güler'e Türkiye'ye ve İstanbul'a doğalgaz ve Ordu iline yaptığı özel hizmet ve katkılarından dolayı özel 'şet' bağlandı. Ahiliğin sembolü olan 'şet' bağlama törenine Ahilik Vakfı Başkan Yardımcısı Dr. Ali Mazak, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Sabri Çelebi, Hayat Yayıncılık Genel Müdürü Hayati Bayrak da katıldı. Güler, Mazak, Çelebi ve Bayrak ile toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

HİLMİ GÜLER 'ŞET' KUŞANDI
HİLMİ GÜLER 'ŞET' KUŞANDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2010 Perşembe 13:49:04
Güncelleme :30 Aralık 2010 Perşembe 14:19:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turan sakallıoğlu IP: 78.173.197.xxx Tarih : 15.01.2011 17:22:41

BENM KIZIM İSTANBUL MARMARA ÜNİVERSİTESİNDE OKUYOR.BENDE ORDU FATSALIYIM .BENİM KIZIMDA BAŞVURDU AMA BAŞVURUSU KABUL EDİLMEDİ. NİÇİN BENİM KIZIMADA BİZİM DERNEĞİMİZ TARAFINDAN BURS VERİLMEDİ? CEVAPLARSANIZ MEMNUN OLURUM.