3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Hindistan Büyükelçisi Ordu'da

HİNDİSTAN BÜYÜKELÇİSİ ORDU'DA

Hindistan Büyükelçisi Raminder Singh Jassal, çıktığı Karadeniz gezisinde Ordu'ya hayran kaldı.

Beraberinde eşi Simita Tivari Jassal ile birlikte gelen Büyükelçi Raminder Singh Jassal, Ordu'nun tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Ordu Valisi Orhan Düzgün, Büyükelçi Jassal ve eşine bu gezilerde eşlik ederek Ordu'yu anlattı.

Ordu'yu çok beğendiğini söyleyen Hindistan Büyükelçisi Raminder Singh Jassal, Türkiye'yi daha yakından tanımak için eşiyle birlikte Karadeniz gezisine çıktığını belirtti. Ordu'da özellikle tarihi eserleri ve sokakları gezdiğini, özellikle Boztepe'yi çok beğendiğini dile getiren Büyükelçi Jassal, "Gerçekten çok güzel bir yer. Şehrin terası sayılacak bir yer. Oradan Ordu'ya baktığımızda gördüğümüz manzaraya hayran kaldık. Tabi Ordu şehri, deniziyle, yemyeşil doğasıyla, tarihi mekanlarıyla güzel ve şirin bir kent. Biz Ordu'yu çok beğendik" dedi.

"FINDIĞI TANIMIYORUZ"

1.5 milyara yakın nüfusu olan Hindistan'dan Ordu'ya turist gelebilmesi için bölgenin Hindistan'da tanıtılması gerektiğine işaret eden Büyükelçi Jassal, "Ayrıca, sayın vali bize bölgede üretilen fındık ve fındık yağından bahsetti. Hint halkı olarak maalesef bu ürünleri de tanıdığımızı söyleyemem. Ordu'dan çok güzel izlenimlerle ve güzel duygularla ayrılıyoruz. Burada bize çok güzel misafirperverlik gösteren Sayın Ordu Valisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2010 Cumartesi 17:13:02
Güncelleme :21 Ağustos 2010 Cumartesi 17:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?