3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

İcmaller muhtarlara teslim edildi

MUHTARLARA İCMALLER TESLİM EDİLDİ

Mazot Gübre Desteği ve Fındıkta Alan Bazlı Gelir Desteği veri girişlerini tamamlayan Fatsa İlçe Tarım Müdürlüğü, icmallerin son kontrollerinin yapılması için askıya asmaları üzere köy muhtarlarına teslim etti.

Köy muhtarlarına verdikleri icmaller konusunda uyarılarda bulunan Fatsa İlçe Tarım Müdürü Ahmet Doğruca, “Bu gelir desteklerinden yararlanacak çiftçilerimiz icmallerdeki TC kimlik numaralarına, arazi miktarlarına mutlaka baksınlar. Çiftçinin eğer bir eksiği var ise 14 Ocak tarihine kadar bize dilekçe ile müracaat etsinler ki biz de bu düzeltmeleri yapalım. Dilekçe ile bize müracaat edilmediğinde vatandaşın hak kaybı olacaktır. Yaklaşık 20 gündür çiftçimiz için sabahlara kadar çalışıyoruz” dedi.

Fatsa Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Gezer'e veri girişlerinin yetiştirilebilmesi için yardımcı personel hususunda teşekkür eden Doğruca, “Bizim, Mazot Gübre Desteği için sisteme giren 10 bin 280 dosya var. Alan Bazlı Gelir Desteği için de 10 bin 60 dosya var. Bu gelir desteklerinden ilçemize 30 milyon TL ekonomik girdi sağlanacak. Bakanlığımız uygun gördüğü bir tarihte bu paraları ödeyecektir” diye konuştu.

MUHTARLARA İCMALLER TESLİM EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 17:16:01
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 17:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?