3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

İdris Naim Şahin'den tam destek

İDRİS NAİM SAHİN'DEN ÜNYESPOR'A TAM DESTEK

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Ünyespor'un Kulüp Başkanı Ömer Zorlu ve Basın Sözcüsü Adem Çalık, AK Parti Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili İdris Naim Şahin'i makamında ziyaret etti.

Zorlu ve Çalık yapılan görüşmede, kulübün gidişatı ve son durumu hakkında İdris Naim Şahin'e bilgi verdi. Milletvekili İdris Naim Şahin yaptığı konuşmada, “Ünyespor'a geçmişten bu güne kadar zaten her zaman yardımcı olduk ve bundan sonraki süreçte de yardımcı olacağız. Şuanda grubunda lider olan takımımızı da kutluyorum. Hedefinizden ve yapılan çalışmalardan dolayı sizleri kutluyorum. Fırsat bulduğumda da takımımızın bir maçını izlemeye geleceğim. Şimdide gerekli desteği vermeye hazırım” dedi.

Ünyespor Kulübü olarak İdris Naim Şahin'in bu sıcak ilgisi karşısında ziyadesiyle memnun olduklarını belirten Başkan Ömer Zorlu, “Genel Sekreterimizin bu yaklaşımı ve desteği karşısında çok teşekkür ediyoruz. Zaten Ünye aşığı olan Genel Sekreterimiz sporun dışında Ünye'ye yapılan tüm hizmetlerde kendisinin büyük desteği ve katkısının olduğunu biliyoruz. Verdiği maddi desteğin yanında manevi desteği de bizler için bir onurdur” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 19:51:05
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 22:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?