3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

İl Genel Meclisi Fatsa'da toplandı

ORDU İL GENEL MECLİSİ FATSA'DA TOPLANDI

Ordu İl Genel Meclisi, mart ayı 5. birleşim toplantısını Fatsa ilçesinde gerçekleştirdi.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan toplantı, 2010 yılı Mart ayı olağan toplantısının 4 Mart 2010 tarihli dördüncü birleşim zabtının oya sunulması ile başladı. Daha sonra toplantının tek gündem maddesi olan Kabadüz ilçesi sınırları içerisinde yer alan Çambaşı Turizm Merkezi olarak ilan edilen 1/25.000 ölçekli çevre düzeni planı onaylanan alanda kış sporları ve kayak merkezi yapımı amacıyla hazırlanan alanda değişiklik ve ilave yapılmasına ilişkin İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün teklifi görüşülerek karara bağlanması konusu İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi.

İl Genel Meclis Başkanı Engin Tekintaş Fatsa ile ilgili konuşmasında ilçede 80 kilometrelik planlanmış asfalt yol programı olduğunu, bunu gerçekleştirdiklerinde ilçe ve çevre beldelerdeki yol sorununun büyük çoğunluğunu çözeceklerini söyledi.

Toplantıya Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş da katılarak ilçede yapılan çalışmalar hakkında İl Genel Meclisi Üyelerine bilgiler verdiler.

ORDU İL GENEL MECLİSİ FATSA'DA TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 18:43:02
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 18:54:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?