4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

İlker'i dalgalar yuttu

DENİZE GRİEN GENÇ BOĞULDU

Ordu'da serinlemek için denize giren 19 yaşındaki bir genç dalgalar arasında kayboldu. Çevredeki vatandaşlar ve dalgıçlar tarafından aranan gencin cesedine 3 saat sonra ulaşılabildi.

Öğle saatlerinde Durugöl Mahallesi sahilinde arkadaşlarıyla birlikte, tehlikeli olduğu için yasak tabelası asılan yerden serinlemek için denize giren İlker Kaymakçı (19), biraz açıldıktan sonra çırpınmaya başladı. Bir anda gözden kaybolan Kaymakçı'yı kurtarmak için arkadaşları ve sahildekiler seferber oldu. Aramalar sonucu Kaymakçı bulunamadı. Olay yerine gelen İlker Kaymakçı'nın teyzeleri Hayriye ve Rabia Kırman ile yakınları sinir krizi geçirdi. 44 yaşındaki Çigdem ve 45 yaşındaki Nihat Kaymakçı çiftinin 2 çocuğundan biri olan İlker Kaymakçı'nın bulunması için bölgeye Sivil Savunma Arama- Kurtarma Birliği'ne bağlı dalgıçlar geldi. Dalgıçlar 2.5 saatlik bir aramanın ardından Kaymakçı'yı bulamayınca aramaya son verdiler. Ancak, bu kez Kaymakçı'nın amcası olduğu öğrenilen bir kişi dalgıçlara sert tepki gösterdi.

Vatandaşlarında tepki göstermesi üzerine dalgıçlar bu kez derin bölgelerde tüplü arama yapma kararı aldılar. Tüpleriyle denize açılan dalgıçlar yarım saatlik bir aramanın ardından Kaymakçı'ya ulaştılar. Denizden çıkarılan İlker Kaymakçı, ambulansa alınarak Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

DENİZE GRİEN GENÇ BOĞULDU
DENİZE GRİEN GENÇ BOĞULDU
 
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2011 Pazar 20:52:02
Güncelleme :1 Ağustos 2011 Pazartesi 00:19:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?