3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

İnşaat firmasından vefa

İNŞAAT FİRMASINDAN VEFA

Ordu'da yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatında çalışırken 1 Ekim 2009 günü geçirdiği bir iş kazası sonucunda vefat eden İsa Tortop adlı işçinin ailesine yüklenici firma yetkilileri sahip çıktı.

Ordu Kültür Merkezi inşaatını üstlenen Ekşioğlu firmasının sahibi Aziz Ekşi ve iş ortağı Hasan Erbaş, talihsiz kazada eşini kaybeden Özlem Tortop'a bir daire verdi.

Kültür Merkezi inşaatının yapımını üstlenen firmanın yetkilileri Aziz Ekşi ve Hasan Erbaş ile inşaatta çalışırken geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybeden İsa Tortop'un eşi Özlem Tortop ve kardeşi Engin Kuru, Ordu Valisi Orhan Düzgün'ün makamında gerçekleşen tapu tesliminde bir araya geldi.

Vali Orhan Düzgün, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü ifade ederek, Özlem Tortop'a başsağlığı dileğinde bulundu. Vali Düzgün, Aziz Ekşi ve Hasan Erbaş'ın yaptıkları sorumlu davranışlarından memnun olduğunu ifade ederek, "İnşaatın yapımını üstlenen firmanın yetkilileri hayatını kaybeden işçi kardeşimizin ailesi için bir daire satın alarak, benim de bulunduğum ortamda eşine vermek istediler. Firma yetkililerinin, hayatını kaybeden işçi kardeşimizin ailesine sahip çıkarak onlara bir daire vermelerini takdir ediyorum. Hayatını kaybeden işçimizin eşine ve 2 aylık bebeğine kendilerine verilen dairede bundan sonraki hayatlarında mutlu ve sağlıklı bir hayat diliyorum" dedi.

İş kazasında hayatını kaybeden İsa Tortop'un eşi Özlem Tortop ise duygularını şöyle dile getirdi: "Eşimin elim bir iş kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybetmesi bizleri derinden yaralamıştı. Ancak, eşimin çalıştığı firmanın yetkilileri bir daire vererek bizlere sahip çıkması, acımızı biraz olsun hafifletmiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum."

Ekşioğlu firmasının sahibi Aziz Ekşi ve iş ortağı Hasan Erbaş tarafından alınan dairenin tapusu, Vali Orhan Düzgün tarafından iş kazasında hayatını kaybeden İsa Tortop'un eşi Özlem Tortop'a teslim edildi. Ayrıca, yeni doğan İsa bebek için de Vali Orhan Düzgün tarafından annesine çeşitli hediyeler verildi.

İNŞAAT FİRMASINDAN VEFA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 18:52:04
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 19:20:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?