3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

İşçilerin aileleri haber bekliyor

İŞÇİLERİN AİLELERİ HABER BEKLİYOR

Bulgaristan'da bir otoyol inşaatında meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ordulu 3 Türk işçinin bağlı bulundukları şirketin duyarsızlığı aileleri çileden çıkardı.

Lyülin otoyolu inşaatının viyadük kolonunun betonu dökülürken kalıbın patlaması sonucu yaklaşık 30 metre yükseklikten aşağıya düşerek hayatını kaybeden 3 Ordulu Türk işçinin cenazesi ailelerine hala teslim edilmedi. Kazada hayatlarını kaybeden Temel Yediyıldız, Bünyamin Ateşli ve Birol Şahin adlı işçilerin aileleri, Mapa Cengiz şirketinin olaydan 3 gün geçmesine rağmen hala bilgi vermediğini, cenazelerin akıbetleri hakkında bilgi sahibi olamadıklarını belirttiler.

Vefat eden Ordulu işçilerden Birol Şahin'in ağabeyi Erol Şahin, 4. gün olmasına rağmen hala kaza ve cenazelerle ilgili hiç bir haber alamadıklarını söyledi. Erol Şahin, "4 gün oldu şirket yetkililerinden hala yapılan bir açıklama yok. Duyarsız davrandıkları ve hala konuşma yapmadıklarından dolayı şüphe uyandırıyorlar. Şirket yetkilerin bize dönüp bilgi vermesi gerekirken şirketten sadece güvenlik görevlileri ile muhatap olabiliyoruz. Üst düzey bir yetkiliye hala ulaşamıyoruz. Şu ana kadar Sofya

Büyükelçiliği, Sofya Konsolosluğu, İçişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Başbakanlığı aradık. 'Kaza' adı altında onlarca işçi çalışırken hayatını kaybediyor. Acı habere rağmen ailelere, şirket tarafından her hangi bir açıklamada bulunulmaması sinirlerin gerilmesine neden oldu" dedi.

İŞÇİLERİN AİLELERİ HABER BEKLİYOR
İŞÇİLERİN AİLELERİ HABER BEKLİYOR
İŞÇİLERİN AİLELERİ HABER BEKLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 13:34:00
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 15:36:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
çamaşlı IP: 78.167.156.xxx Tarih : 20.04.2010 18:20:49

allah rahmet eylesin..