4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

İspanyol sanatçılar Ordu fuarında

DÜNYACA ÜNLÜ İSPANYOL SANATÇILAR ORDU FUARINDA

İspanya'nın Madonna ile karşılaştırılan en ünlü divası ve süperstar lakaplı Marta Sanchez, İspanyolların yakışıklı aktörü Ivan Sanchez, ünlü yazar ve şovmen Boris Izaguirre ve yine ünlü İspanyol aktör Octavi Pujades, dünyanın en büyük turizm fuarı Fitur'da Ordu standını ziyaret etti.

İspanya'nın başkenti Madrid'de 19 Ocak 2011 Çarşamba günü açılışı gerçekleşen "Fitur Madrid Turizm Fuarı"na katılan Ordu standı dünyaca ünlü sanatçı, yazar ve şovmenleri ağırladı. Turizm sektöründe dünyanın önde gelen fuarlarından birisi olan ve turizm profesyonellerinin yanı sıra İspanya halkının da yoğun ilgi gösterdiği fuarı ziyaretleri sırasında Türkiye standı içinde yer alan Ordu standına gelen İspanya'nın dünyaca ünlü 4 büyük ismi tüm dikkatleri Türkiye'nin ve Ordu'nun üzerine çekti. Adeta

Türkiye'nin gövde gösterisine dönüşen olayda, Marta Sanchez, Boris İzaguirre, Octavi Pujades ve Ivan Sanchez Türkiye'ye olan ilgilerini anlattı.

"Fitur Madrid Turizm Fuarı"nda Türkiye standı içinde yer alan Ordu standını da ziyaret eden dünyaca ünlü İspanyol sanatçılara Ordu Vali Yardımcısı Halil Berk, Oksijen logolu, kalpli fındık ve t-shirt hediye edildi.

DÜNYACA ÜNLÜ İSPANYOL SANATÇILAR ORDU FUARINDA
DÜNYACA ÜNLÜ İSPANYOL SANATÇILAR ORDU FUARINDA
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 13:01:03
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 18:38:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?