3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

İşsiz babanın buruk sevinci

İŞSİZ BABANIN BURUK ÜÇÜZ SEVİNCİ

Ordu'nun Çatalpınar ilçesinde üçüz çocukları olan işsiz baba, yetkililerden yardım istiyor.

Yenimahalle'de oturan 1.5 yıllık evli Yüksel-Esra Alan çiftinin üçüz çocukları oldu. Şu anda çalışmadığı için üçüz çocuklarının mama ve bez gibi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan Yüksel Alan, "Hayırsever vatandaşlardan ve devlet büyüklerimizden yardım bekliyorum" dedi.

Çatalpınar ilçesi Yenimahalle de oturan Alan ailesi 10 nüfuslu. Üçüz çocukların da doğmasıyla birlikte aile nüfusu bir anda 13 oldu. Üçüz çocukların babası inşaat işçisi Yüksel Alan, doğum olayı gerçekleştikten sonra 1 ay Samsun Doğumevi'nde kaldıklarını belirterek, "Üçüz bebeklerimizin aylık masrafı bin 800 TL. Benim bir inşaat işçisi olarak bu parayı karşılayacak gücüm yok. Hayırsever büyüklerimizden, hayırsever belediye başkanlarımızdan, milletvekillerimizden, Ordu Valimizden yardım bekliyoruz. Üçüz

bebeklerimiz olacağını duyduğum zaman bizim için büyük sürpriz oldu. Allah'ın takdiri diyoruz. Ama işsiz birisi olarak gerçekten çok zor durumdayız" diye konuştu.

Anne Esra Alan ise üçüz çocuklarının olacağını öğrenince önce çok sevindiğini ama bakımı zor olduğu için korku yaşadığını ifade ederek, "Sevinçliyiz ama uykusuz geceler geçiriyoruz" diye konuştu.

İŞSİZ BABANIN BURUK ÜÇÜZ SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 14:26:01
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 14:34:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?