4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

İTO'dan yeni meslek lisesi

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ordu Organize Sanayi Bölgesi'nde tahsis edilen 11 dönüm arazi üzerine 32 derslikli meslek lisesi inşa edecek.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, Meclis Başkan Yardımcısı ile 57 kişilik bir heyet, Ordu'ya yaptıkları ziyarette, 'İTO Şehit Zeki İnan Endüstri Meslek Lisesi'nin yapımı için protokol imzaladı.

Ordu Organize Sanayi Bölgesi'nde tahsis edilen 11 dönüm arazi üzerine inşa edilecek olan 32 derslikli meslek lisesinin protokol imza töreni için Ordu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Anadolu'nun pek çok yerinde şehitlerin ismini yaşatacak eğitim kuruluşları yaptıklarını, Ordu'da yapılacak 'İTO Şehit Zeki İnan Endüstri Meslek Lisesi' için OTSO Başkanı Servet Şahin'in büyük çabaları olduğunu belirterek, "Ordu'nun kalkınması için başlanan Ordu-Giresun Havaalanı'nın ve Akdeniz-Karadeniz duble yolunun bir an önce bitirilmesi gerekmektedir. Fındıkta lisanslı depoculuk hizmetlerinin Ordu ve Karadeniz'de hızla başlatılması faydalı olacaktır" dedi.

Yalçıntaş, Ordu'nun doğal güzelliğini ve insanlarının sevgi ve misafirperverliğine hayran olduğunu da ifade ederek en kısa sürede temeli atılacak olan okulun açılış törenini de birlikte yapmayı arzu ettiklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2011 Cumartesi 19:54:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?