3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Kader'in en mutlu günü

18 YIL SONRA AKÜLÜ ARACA KAVUŞTU

Ordu'nun Kumru ilçesine bağlı Eskiçokdeğirmen köyünde doğuştan engelli olan 18 yaşında Kader Kurul'a KAGED'in girişimiyle, Türkiye Engelliler Spor ve Eğitim Vakfı tarafından akülü araç hediye edildi.

Doğuşundan bu yana yatağa bağımlı bir şekilde yaşamını sürdüren Kader Kurul, akülü aracına kavuştuktan sonra adeta yeniden doğmuş gibi mutlu olduğunu söyledi. Kader Kurul'un annesi ve babası da kızlarının en azından gün yüzüne çıktığını belirterek, "Allah, Karadeniz Görme Engelliler Derneği ve Türkiye Engelliler Spor ve Eğitim Vakfı'ndan razı olsun" dedi.

Akülü aracı Kurul ailesine teslim eden KAGED Genel Başkanı Faruk Teber, üyeleri olan Kader Kurul'un sesini Türkiye Engelliler Spor ve Eğitim Vakfı'na duyurduklarını ve kendilerine cevap verildiğini ifade ederek, "Derneğimiz bünyesinde bulunan tüm engellilerimize el, ayak, göz, kulak olmaya devam edeceğiz. Her sağlıklı birey, birer engelli adayıdır. Engellilerimize sahip çıkan tüm kurum ve kuruluşlar ile hayırsever vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

18 YIL SONRA AKÜLÜ ARACA KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 22:07:02
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 23:24:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?