3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Karadeniz'in gururu oldu

KARADENİZ'İN GURURU OLDU

Ordu Mimar Oktay Uğurel İşitme Engelliler İlköğretim Okulu, Türk Standartlar Enstitüsü'nden (TSE) 'Hizmet Yeterlilik Belgesi' aldı. Ordu Mimar Oktay Uğurel İşitme Engelliler İlköğretim Okulu, Türkiye genelinde 5., Karadeniz Bölgesi'nde tek belge alan okul oldu.

Ordu Mimar Oktay Uğurel İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nun TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi alması sebebiyle okul bahçesinde bir tören düzenlendi. Törene Ordu Valisi Orhan Düzgün, Çevre ve Orman İl Müdürü Selahattin Aydın, TSE İl Temsilcisi Ufuk Ersoy da katıldı. Törende bir konuşma yapan Ordu Valisi Orhan Düzgün, işadamı Ergin Karlıbel'in bağışladığı arsa üzerinde inşa edilen okulun işitme engelli öğrenciler alanında önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Vali Düzgün, Ordu Mimar Oktay Uğurel İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nun Hizmet Yeterlilik Belgesi alacak niteliğe kavuşmasından il valisi olarak mutlu olduğunu söyledi. Vali Düzgün, Hizmet Yeterlilik Belgesi'ni Ordu Mimar Oktay Uğurel İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Müdürü Hamdi Özcan'a takdim etti.

Belge töreninin ardından Ordu Vali Orhan Düzgün, okulda öğrenim gören öğrencilere spor ayakkabı, pantolon ve tişört gibi kıyafetler hediye ederek sevindirdi.

KARADENİZ'İN GURURU OLDU
KARADENİZ'İN GURURU OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2010 Perşembe 18:41:03
Güncelleme :17 Haziran 2010 Perşembe 18:43:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?