5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Katil zanlısını sigara paketi ele verdi

Ordu'da babasını öldürdüğü iddia edilen bir genç, şikayet için gittiği polis merkezinde içtiği sigaranın paketinden yakayı ele verdi. 

Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle 30. Sokak'ta dün saat 11.00 sıralarında virane bir evde oyun oynamak isteyen çocuklar, Cemal Çorbacı'nın (47) cesediyle karşılaştı. Olayın bildirilmesi üzerine eve gelen Ordu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri inceleme yaptığı sırada Çorbacı'nın oğlu B.Ç. (17), ağlayarak olay yerine gelip babasının cesedini görmek istedi. Polis, B.Ç'yi teselli ederek olay yerinden uzaklaştırdı. Daha sonra polis merkezine giden B.Ç, babasını öldürenlerden şikayetçi olduğunu söyledi. B.Ç'nin ifade sırasında içtiği sigaranın maktül Cemal Çorbacı'nın yanında bulunan boş sigara paketiyle aynı marka olması polisi şüphelendirdi. Bunun üzerine sorgulamaya alınan B.Ç, suçunu itiraf ederek babasını öldürdüğünü söyledi. Zanlının ifadesinde, annesi ile babasının kendisi 8 yaşında iken boşandığını, babasının alkolik olduğunu, belli bir işi bulunmadığını ve kendisine çok kötü davrandığını belirtti. 

B.Ç, olayın ortaya çıkmasından bir gün önce saat 17.00 sıralarında babasını boş virane evde bulduğunu ve onunla konuşmaya başladığını ifade ederek, "Ancak babam beni sopayla dövmek isterken elinden sopayı alıp kafasına birkaç defa sertçe vurdum. Ölmüştü. Ben de köye kaçtım" dedi. 

Polisteki sorgulanması tamamlanan B.Ç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2006 Cumartesi 14:53:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?