5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Kavgalı milletvekilleri barıştı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yapılan genel kurulda fındık yüzünden tartışan ve birbirlerinin üzerine yürüyen AK Parti Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa ve CHP Ordu Milletvekili Sami Tandoğdu, Fatsa'da yapılan bayramlaşma töreninde barıştı. 

Hükümet Konağı'nda İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen bayramlaşma törenine katılan AK Parti Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa ve CHP Ordu Milletvekili Sami Tandoğdu, protokol bölümünde yan yana oturarak kucaklaştılar. Basın mensuplarının, TBMM'deki tartışmayla ilgili sorularını cevaplandıran Milletvekili Eyüp Fatsa, Sami Tandoğdu'ya uzun yıllardan beri 'abi' dediğini ve birlikte siyaset yaptığı bir kişi olduğunu belirtti. Fatsa, "Siyasette bazen yüksek sesle konuşmalar olur ama siyasette kızgınlık, küskünlük olmaz. Bugün bayramdır" dedi. 

CHP Ordu Milletvekili Sami Tandoğdu ise "Siyasette farklı düşünceler olabilir. Genel kurullarda ters düşüncelerde tartışmalar yapılır. Ama genel kuruldan çıktıktan sonra bir küskünlük söz konusu değildir. 5 tane AK Parti Milletvekili arkadaşım da bölgenin sorunları için çalışmaktadır. Bölgenin sorunlarını asgari müşterekte birlikte çözeceğiz. Kavgalar orda olur ve orda kalır, biter" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2006 Salı 14:04:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?