3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Kaymakamlara veda yemeği

VALİDEN KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ

Ordu Valisi Orhan Düzgün, İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi ile başka illere tayin olan mülki amirlere veda yemeği verdi.

Aktuğ Otel'de düzenlenen veda yemeğine, Vali Orhan Düzgün'ün yanı sıra eşi Gül Düzgün ile Ordu'da görev yapan mülki idare amirleri ve eşleri katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Vali Orhan Düzgün, kararname kapsamında başka görev alanlarına atananlara yeni görevlerinde başarılar diledi. Tayini çıkan mülki amirlerin çalışma performanslarından oldukça memnun kaldığını belirten Vali Düzgün, "İnşallah tayin olan arkadaşlarımızın yerlerine atanacak olan kaymakam arkadaşlarımız ile bu boşluğu doldurmaya çalışacağız. Giden arkadaşların bir kısmı tabi gönüllerinden geçen bir yere, bir kısmı da belki beklemedikleri yerlere gidiyorlar. Her zaman istediğimiz yerlerde görev yapamayabiliyoruz. Yeni görev yerlerine gidecek olan arkadaşlarımızın, görev yerlerine olumsuz bir önyargıyla yaklaşmamalarını diliyorum. Çünkü, gittiğiniz ilçeyi ne kadar çok severseniz, orada kendiniz de daha mutlu olursunuz, mesleki olarak da daha başarılı olursunuz. Onun için ben bütün arkadaşlara yeni görev yerlerinde ve bundan sonraki mesleki yaşantılarında başarılar, aileleri ile beraber huzurlu, iyi bir görev süresi geçirmelerini diliyorum" dedi.

Konuşmanın sonunda Vali Orhan Düzgün, tayini çıkan Kaymakamlara, Vali Yardımcısı'na ve eşlerine birer hediye verdi.

12 AĞUSTOS'TA GÖREVE BAŞLAYACAKLAR

Bilindiği gibi İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi'yle, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz Adana Vali Yardımcılığı'na, Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Turan Çuhadar Tekirdağ Vali Yardımcılığı'na, Kabadüz Kaymakamı Dede Musa Baştürk Uzundere Kaymakamlığı'na, Gölköy Kaymakamı Ediz Sürücü Yeşilli Kaymakamlığı'na, İkizce Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk Karlıova Kaymakamlığı'na, Çaybaşı Kaymakamı Numan Tahir Şimşek Kulp Kaymakamlığı'na, Akkuş Kaymakamı Murat Sarı ise Tuzluca Kaymakamlığı'na atandı.

Öte yandan, Ordu Vali Yardımcılıklarına ise Adana Vali Yardımcısı Erdem Kıyak, Malkara Kaymakamı Salih Yüce, Perşembe Kaymakamlığı'na Kaman Kaymakamı Abdullah Küçük, Gürgentepe Kaymakamlığı'na Van Vali Yardımcısı Hasan Yılmaz, Ulubey Kaymakamlığı'na Van Vali Yardımcısı Halil Berk atandı. Yeni vali yardımcıları ve kaymakamlar, 12 Ağustos 2010 tarihine kadar yeni görevlerine başlayacaklar.

VALİDEN KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ
VALİDEN KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 13:46:05
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 16:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?