3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Kazada ölen Feyza’ya gözyaşı

KAZADA ÖLEN FEYZA’YA GÖZYAŞI

Ordu’nun Fatsa ilçesinde dün akşam otomobil çarpması sonucu hayatını kaybeden Kız Meslek ve Anadolu Kız Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Feyza Dindar (17) için bugün okulunda düzenlenen törende gözyaşları sel olup aktı.

Feyza Dindar’ın cenazesi Kurtuluş Mahallesi’ndeki evinden alınarak Kız Meslek ve Anadolu Kız Meslek Lisesi bahçesine getirildi. Cenazenin getirilişi sırasında okul bahçesinde bulunan tüm öğrencilerin hıçkıra hıçkıra ağladıkları gözlendi.

Burada gerçekleşen törene Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çaya, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer törende yaptığı konuşmada, Feyza’nın başına gelen olayın bir kader bir mukadderat olduğunu belirterek, “Hepimizin acısı büyük. Ailesine ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Daha sonra okulun Müdür Yardımcısı Yaşar Battal tarafından dua yapıldı.

Okul bahçesindeki tören sırasında Feyza Dindar’ın babası Ahmet ve annesi Huriye Dindar’ın metanetli oldukları gözlendi. Cenazenin camiye götürülüşü sırasında anne Huriye Dindar, “Son kez kızımla gideyim” diyerek cenaze aracına binmek istedi, ancak yakınları tarafından başka bir araç ile camiye götürüldü. Feyza Dindar, Orta Büyük Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kabakdağ köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

KAZADA ÖLEN FEYZA’YA GÖZYAŞI
KAZADA ÖLEN FEYZA’YA GÖZYAŞI
KAZADA ÖLEN FEYZA’YA GÖZYAŞI
KAZADA ÖLEN FEYZA’YA GÖZYAŞI
KAZADA ÖLEN FEYZA’YA GÖZYAŞI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 12:38:02
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 12:43:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet çamlıca IP: 212.156.51.xxx Tarih : 11.03.2010 16:26:38

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlıklar dilerim