3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Kent ormanı yolu asfaltlandı

YOROZ KENT ORMANI YOLU ASFALTLANDI

Son dönemde ilginin arttığı mesire yerlerinden Yoroz Kent Ormanı yolu asfaltlandı.

Ordu İl Özel İdaresi ekipleri tarafından bizzat Genel Sekreter Mustafa Yılmaz'ın takip ettiği çalışmalarda Emen köyü sınırları içerisinde kalan 1 km'lik yol ile Emen köyü yol ayrımından zirveye kadar olan 2.8 km'lik kısım olmak üzere toplam 3.8 km'lik güzergahta 1.kat asfaltlama yapıldı.

Çalışmalar kapsamında ayrıca yol kenarlarına su kanalları açıldı. Kapalı bulunan kanalların temizliğinin de yapıldığı çalışmalarda ihtiyaç duyulan yerlerde birikinti yağmur suyunun yola zarar vermesini engellemek için büzler döşenerek, yolun yapısını bozabilecek mahiyetteki yağmur sularının tahliye edilmesi de sağlandı.

Ordu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, Yoroz Kent Ormanının ailelerin piknik yapıp, oksijen depolayabilecekleri cazip bir mesire yeri haline geldiğini belirterek, "Yoroz Kent Ormanı yolu özellikle yaz aylarında yoğun araç trafiğinin yaşandığı bir yol. Bu tespitlerimiz doğrultusunda başlamış olduğumuz asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Vatandaşlarımız artık çok daha kısa bir sürede toza toprağa boğulmadan bu güzel mekândan istifade edebilirler" dedi.

YOROZ KENT ORMANI YOLU ASFALTLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 10:09:01
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 10:24:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?