2
Mayıs
2024
Perşembe
ORDU

'Kırmızı kart' tokadı!

Ordu'da Birinci Amatör Küme'de mücadele eden Perşembespor’un teknik direktörü Ahmet Çoluk, Korganspor'la oynadıkları maçta kırmızı kart gören oyuncusunun ensesine vurarak saha dışına çıkardı.

Ordu'da Birinci Amatör Küme mücadelesinde Perşembespor ile Korganspor karşı karşıya geldi.

Perşembespor’un 2-1 kazandığı maçın 87'inci dakikasında her iki takımdan da birer oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bunun üzerine sahada futbolcular arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Kenar yönetimlerin oyunculara müdahalesiyle gerginlik büyümeden önlendi.

Galip geldikleri maçın sonlarına doğru oyuncusunun kırmızı kart görmesine sinirlenen Perşembespor teknik direktörü Ahmet Çoluk saha içine girerek oyuncusunu ensesinden tokatladı.

Hocasının bu tavrı karşısında neye uğradığına şaşıran Kemalcan, sessiz bir şekilde arkasına bakmadan yedek kulübesine gitti. Tansiyonu yükselten maçı Perşembespor, Korganspor karşısında 2-1 kazandı.

..
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2013 Cumartesi 16:44:37
Güncelleme :9 Şubat 2013 Cumartesi 16:46:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet kilim IP: 78.186.79.xxx Tarih : 18.02.2013 10:52:52

 KÖFTECİ BURHAN Efendim karadeniz sahil otoyolu öncesi azap yolu denilebilecek eski fatsa ordu karayolunun tek iyi bi tarafı vardı yalıköy beldesinde bi mola verip kendine özgü tadıyla yalıköy köftesi yemek ordu yolunu biraz olsun çekilir hale getirebiliyordu cennet mekan rahmetli menderesin karadeniz ve güzel ülkemize kazandırdığı şimdinin değil bölünmüş yolu en iyi otobanıydı fatsa perşenbe ordu yolu yeni yolu açınça sn başbakanımız herkeste orduya gidipte yalıköy köftesi yememek olmaz kelimeleri söylenmeye başlamışken bide baktık ki bolaman  tarafında yol üzerinde mantar misali, köfteciler çoğalmaya başladı derken bonba haber köfteci burhan bolamanda lüks sayılacak ferah bir ortamda yine yalıköy köftesi satışları başladı derken

geçen cumartesi sn mustafa DENİZLİ'DE  ordaydı takımıyla çaykur rize spor u  çalıştırıyomuş son olarak sn denizliyi görünce şok oldum ve bir an 1987-1988 yıllarına gittim ilker yasin in ağlamak istiyorum sözleri hiç aklımdan çıkmamışken ve dedim ki hey güdi dünya neler oluyor hayata 1989 yılında rahmetli özal orduda  bir mitingde sevgili Ordulular verin adayım hasan kılıça oyunuzu alın hizmeti size karadenize sahil otoylu yapacam demişti gerçi sn hasan kılıç bey orduya başkan olmak nasip olmadı kendine ama parlementer olarak KATKILARI olduğuna inanıyorum hayat bu herşey oluyor işte