5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Kombinelere büyük ilgi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Orduspor'un kombine biletlerine ilgi her geçen gün artıyor. 

AKP Ordu Milletvekili Enver Yılmaz'ın öncü olduğu kombine bilet satışlarına, maçları ücretsiz izleyebilme hakkı olan protokol mensuplarının da katılmasıyla kampanya her geçen gün büyüyor. Son olarak Ordu Muhtarlar Derneği, maraton tribününden 300 adet kombine bilet satın aldı. Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Sekreteri ve Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz, beraberindeki bir grup muhtarla birlikte Orduspor Kulübü'ne gelerek kombine biletlerini aldı. Hüseyin Akdeniz, burada yaptığı açıklamada, Ordulu ve Ordusporlu olduklarının altını çizerek, "Sivil toplum teşkilatları sayı bakımından büyük bir camia oluşturuyorlar. Orduspor ise hepimizin. Bu takıma sahip çıkacak olan bizleriz" dedi. 

Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur da Orduspor'u bu yıl layık olduğu yere götürmeye çalışacaklarını belirterek, kombine bilet kampanyasına katılanlara teşekkür etti. 

Bu arada Ordu Belediye-İş Sendikası'nın 50 VIP, Ordu Dolmuşçular Kooperatifi'nin ise 300 maraton tribünü için kombine bilet satın aldıkları bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2006 Perşembe 17:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?