4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Küçük balerinler büyüledi

Ordu Belediyesi ve TOBAV işbirliğiyle düzenlenen '2. Uluslararası Ordu Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali' kapsamında, Samsun TAB Sanat Tan Sağtürk Bale Okulu'na mensup küçük balerinlerin gösterisi büyük ilgi gördü. 

Ordu 75. Yıl Cumhuriyet Sahnesi'nde gerçekleştirilen bale gösterisini kalabalık bir küçük izleyici topluluğu izledi. Bale Okulu öğrencilerinin birbirinden ilginç figürlerle süslediği gösteri ayakta alkışlandı. Bale gösterisinin ardından aynı okula mensup genç dansçıların gösterisi de büyük alkış aldı. Gösterinin ardından Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatro Müdürü Mehmet Kefeli, Samsun TAB Sanat Tan Sağtürk Bale Okulu Müdürü Fusün Uzel'e tiyatro sanatını simgeleyen bir plaket takdim etti.
Gösteriyi TOBAV Başkan Yardımcısı Nihat Kahraman da izledi.
.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2006 Pazartesi 19:18:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilayda göker IP: 81.213.254.xxx Tarih : 19.09.2008 10:52:32

Samsun tab sanat okulu güzel işler başarıyor.Bende samsunlu bir genç olarak gençlerin zamanlarını bu gibi etkinliklere ayırmalarına çok mutluluk duyuyorum.En azından zamanlarını boş yere harcamıyorlar.Samsun Tab sanat okulunda duyduğuma göre ,birde müzik üzerine eğitimleri varmış ..Arkadaşım anlatmıştı çok başarılı bir müzik öğretmeni Emel hanım varmış .. Piano ve Keman dersleride veriliyormuş..Ben daha yeni öğrendim ..Ama malesef okulun sanırım yeterli değil hiç tanıtımı yok bence ..Yöneticilerine duyurulur.. Samsunlu bir genç olarak gençlere tek tavsiyem sanatla içiçe olun bu okul bizler için var bence kıymetini bilelim ve sanatla kavrulalım...