3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Küçük Şükrü ortada kaldı

KÜÇÜK ŞÜKRÜ HİÇBİR YAKINI İSTEMEYİNCE ORTADA KALDI

Ordu'nun Korgan ilçesinde kanserden babasını kaybeden, annesi de başkasıyla yaşamaya başlayan 12 yaşındaki Şükrü Yaldız ortada kaldı. Tüm kapılar yüzüne kapanan Şükrü, annesinin kendilerine sahip çıkacağı günü bekliyor.

Ordu'nun Korgan ilçesinde yaşayan Şükrü Yaldız'ın (12) yaşadıkları duyanların yüreklerini burkuyor. Yaklaşık 3 yıl önce kanser nedeniyle babasını kaybeden Şükrü Yaldız, annesi ve kendisinden küçük iki kardeşiyle birlikte doğduğu köyde yaşamaya başladı. Şükrü'nün inşaat işçisi babasının maaşıyla geçimlerini sağlamaya çalışan anne Şaduman Yaldız, bir süre sonra başka biriyle yaşamaya başladı. Anne Yaldız, 10 yaşındaki oğlu Yasin'i üvey oğluna verirken, 7 yaşındaki Yasin ve 12 yaşındaki Şükrü'yü de yanına

alarak birlikte yaşadığı adamın evine gitti. Annesinin başkasıyla yaşamasına karşı çıkan Şükrü, üvey babası ile sorunlar yaşadı. Bu nedenle evden kovulan Şükrü, bir süre dayısında kaldı. Dayısının artık evden ayrılması gerektiği söylediği Şükrü, Samsun'un Bafra ilçesinde diğer kardeşinin de bulunduğu üvey ağabeyinin yanına gitti. Burada tekrar okula başlayan küçük Şükrü, bir süre sonra üvey ağabeyi tarafından da istenmedi. Tekrar annesinin yanına dönen ve olumsuz yanıt alan Şükrü, köyüne geri döndü. Tüm

kapılar yüzüne kapanan küçük çocuğa köy muhtarı tarafından bir süre kalabileceği bir yer temin edildi. Sürekli anne özlemi çeken Şükrü, annesini ikna etmek için gittiği evde üvey babası tarafından Yetiştirme Yurdu'na götürüldü. Yurtta kalmak istemeyen ve babasından kalan maaşla ve kendisi çalışarak hayatını annesi ve kardeşleriyle devam ettirmek isteyen Şükrü, gözyaşları içinde annesinin geri dönmesini bekliyor.

KÜÇÜK ŞÜKRÜ HİÇBİR YAKINI İSTEMEYİNCE ORTADA KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 15:00:04
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 15:10:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fuat Demir IP: 81.215.88.xxx Tarih : 22.03.2010 18:22:48

Dayan Yavrum. O anne ( ki dilim varmıyor anne demeye ama doğuran kadın olduğu için mecburen annen oluyor ) yakındır hakettiğini bulsun.beddua etmiyorum ona . çünkü senin gözyaşların en büyük bedduadır. senin boynunun bükülmesi en büyük bedduadır. Allah yardımcın olsun. İnşallah doğru yolu bulurlar. Bulmazlarsa da mevla buldurur !